TRABZON / ARAKLI - Atatürk Ortaokulu

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından toplumsal değerleri yaşatmak, gelecek kuşaklara en doğru şekilde aktarmak amacıyla; Trabzon ilinde bulunan tüm resmi/özel okullarda yürütülmesi planlanan "Dilimizin Zenginlikleri" adlı projesi ile çocukların doğuştan getirmiş olduğu en iyi tarafları ortaya çıkararak onların kişiliklerinin her yönüyle toplumsal değerlerle gelişmesini sağlamak ve iyi ahlaki özelliklerle donatmak, bunun devamını sağlamak hedeflenmektedir.

"Eğitimli insanlar adaleti ilke edinir ve onu düzenli bir biçimde yürütür; onu alçak gönüllülükle kurar ve sadakatla gerçekleştirir." Bu ayki konumuz "ADALET"

28-12-202228-12-2022

Yayın: 27.12.2022 - Güncelleme: 20.11.2023 12:49 - Görüntülenme: 285